Sportklas

Serieus trainen met een paard. Het kan in de Sportklas!

Om onze ruiters de kans te geven om de paardensport serieus te kunnen uitoefenen is de sportklas opgericht. Hierbinnen gaan we in een klein groepje aan de slag om de rijvaardigheid te verbeteren.

De sportklas bestaat uit een select groepje enthousiaste ruiters. De groep bestaat uit 5 ruiters die zichzelf willen verbeteren. Ze rijden 2 keer in de week en oefenen in de disciplines dressuur en springen. Doordat het een kleine groep is, is er meer persoonlijke aandacht. De ruiters hebben in principe een vast paard of pony, om zo nog sneller vooruitgang te boeken.

De sportklas is tevens bedoeld als promotie van de manege. De sportklas verzorgt demonstraties op bijvoorbeeld open dagen of wedstrijden. Het is ons streven om in de toekomst twee sportklassen te vormen: één voor dressuur en één voor veelzijdigheid.

Opgeven voor de sportklas kan vanaf F6 en als je beschikt over voldoende motivatie en talent, kun je geselecteerd worden. Je leeftijd is minder van belang. Heb je interesse in de sportklas? Neem dan contact met ons op.

Interesse? schrijf je dan vrijblijvend in via de link dan nemen wij contact op. Of stuur een mailtje naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij