De Paasrit was super gezellig!

Lunch na de paasrit, de buitenrit Prinsenbankhoeve

We hadden ons al een paar weken van te voren ingeschreven voor de Paasrit, en we hadden er allebei heel veel zin in! We zijn 's ochtends om kwart voor acht vertrokken richting de Prinsenbankhoeve, het was kouder dan verwacht! Toen we er aan kwamen was de deur van de manege nog dicht. Waren we dan echt zó vroeg? Na een minuut of tien gewacht te hebben gingen de deuren van de manege open.

We liepen de kantine in, om de indeling van de rit te bekijken: we zaten op Bianca en Kelly. Inmiddels was het 9 uur. Toen we hadden opgezadeld werden we bij elkaar geroepen in de kantine om de regels te bespreken, en ondertussen wat te drinken met een heerlijk stuk nog bevroren taart! Het was erg gezellig!
Toen de regels waren uitgelegd gingen we terug naar stal om het hoofdstel om te doen. Het hoofdstel om was gedaan en we werden  geroepen om naar de binnenbak te gaan, opstappen, een paar rondjes lopen, aansingelen en eventueel je beugels bijstellen. Het was eindelijk tijd om naar buiten te gaan! Onderweg gebeurde de nodige dingen!

Lunch na de paasrit, de buitenrit met de manege

 

 

 

 

Lunch na de paasrit, buiten rijden met de manege

Toen we onder aan de dijk galoppeerden, rende Bianca de dijk op! En toen we langs een weg reden, rende Kelly in een keer bijna de weg op! Het was zó grappig! We hebben echt gelachen!

Toen kwam Bas in actie! Haha.

En net toen we dachten dat het niet leuker kon, kwam Bas in actie! Haha. Toen we over een weggetje heen reden, zagen we een kleine pony die uitgebroken was! Bas stapte af, en liep er naartoe. Zijn paard werd vastgehouden door Ilsa. Bas liep naar de pony toe en spotte het gat in het stroomdraad.

Toen hij de pony had vastgepakt, liep hij ermee naar het gat in de omheining. Maar op de weg er naar toe, begon de andere pony, die nog wel in het weiland stond, te rennen. En wat denk je? De pony die Bas vast had, begon mee te rennen! Zo hard, dat Bas op de grond viel en een heel stuk meegetrokken werd! Iedereen moest lachen, we kwamen niet meer bij! Na dit incident kwam Rob van zijn paard af en ging Bas helpen. Samen hebben ze de pony terug in het weiland gekregen!

Toen de pony weer veilig in zijn wei was, zijn we terug gereden naar de manege. Hier hebben we afgezadeld, en in de kantine stond een heerlijke paaslunch klaar, die hebben we gezamenlijk opgegeten. Het was super gezellig!

Wij willen namens iedereen, iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan de Paasrit! Het was geweldig, en zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals, iedereen bedankt!

Groetjes,

Kristel & Willem

Welkom op onze site

Welkom op de website van Manege de Prinsenbankhoeve. Op deze site worden foto's geplaatst die gemaakt zijn op onze manege en evenementen. Sta je zelf op een foto en heb je bezwaar dat deze geplaatst is, stuur dan even een mailtje. Wij zullen deze foto dan ten alle tijden verwijderen.

Heb je een leuk nieuwtje? Stuur een mailtje naar manege@prinsenbankhoeve.nl en misschien staat jouw nieuwtje dan snel op de website!

Veel plezier op deze site!

Met  een sportieve groet,

Manege de Prinsenbankhoeve

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij