Leuke weetjes voor leden

© Copyright 2014 Prinsenbankhoeve b.v.

Manege Prinsenbankhoeveis een geregistreerd merk van Prinsenbankhoeve v.o.f.

Alle rechten voorbehouden.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Prinsenbankhoeve is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen of te kopiëren.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Prinsenbankhoeve, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Prinsenbankhoeve is het niet toegestaan gebruik te maken van deze beelden en teksten.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

 

De Paasrit was super gezellig!

Lunch na de paasrit, de buitenrit Prinsenbankhoeve

We hadden ons al een paar weken van te voren ingeschreven voor de Paasrit, en we hadden er allebei heel veel zin in! We zijn 's ochtends om kwart voor acht vertrokken richting de Prinsenbankhoeve, het was kouder dan verwacht! Toen we er aan kwamen was de deur van de manege nog dicht. Waren we dan echt zó vroeg? Na een minuut of tien gewacht te hebben gingen de deuren van de manege open.

We liepen de kantine in, om de indeling van de rit te bekijken: we zaten op Bianca en Kelly. Inmiddels was het 9 uur. Toen we hadden opgezadeld werden we bij elkaar geroepen in de kantine om de regels te bespreken, en ondertussen wat te drinken met een heerlijk stuk nog bevroren taart! Het was erg gezellig!
Toen de regels waren uitgelegd gingen we terug naar stal om het hoofdstel om te doen. Het hoofdstel om was gedaan en we werden  geroepen om naar de binnenbak te gaan, opstappen, een paar rondjes lopen, aansingelen en eventueel je beugels bijstellen. Het was eindelijk tijd om naar buiten te gaan! Onderweg gebeurde de nodige dingen!

Read more...

Wisten jullie dat....
Camille, onze belgische knol. Camille met de dikke billen!

Coleta de eerste ruiter is die van Camille's rug af is gevallen??

Ze dacht een heerlijk ontspannen ritje door het bos te gaan rijden,
maar Camille dacht hier blijkbaar anders over.
Voor Coleta het wist, lag ze in het zand. Wat er precies gebeurde
weet ze ook niet.

Zou Camille dan toch die dikke billen omhoog hebben gekregen en
even een vreugde bokje gegeven te hebben?

Natuurlijk had ze lekkere bossebollen meegenomen!

Coleta, de volgende keer wel blijven zitten he!


Welkom op onze site

Welkom op de website van Manege de Prinsenbankhoeve. Op deze site worden foto's geplaatst die gemaakt zijn op onze manege en evenementen. Sta je zelf op een foto en heb je bezwaar dat deze geplaatst is, stuur dan even een mailtje. Wij zullen deze foto dan ten alle tijden verwijderen.

Heb je een leuk nieuwtje? Stuur een mailtje naar manege@prinsenbankhoeve.nl en misschien staat jouw nieuwtje dan snel op de website!

Veel plezier op deze site!

Met  een sportieve groet,

Manege de Prinsenbankhoeve

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij