Speciale arrangementen voor bedrijven

Wanneer u met uw werknemers iets te vieren heeft kunnen wij een leerzame en originele dag samenstellen in combinatie met paarden.

Natuurlijk kunt u op onze manege komen paardrijden om samen plezier te maken en het teamverband van uw werknemers te versterken, maar u kunt ook een workshop volgen over leiderschap met een paard als spiegel.

Paarden zijn kuddedieren en zijn het gewend om commando’s op te volgen maar wanneer deze commando’s onduidelijk of te overheersend zijn zal een paard hierop reageren. Het paard is een perfecte spiegel voor het gedrag van een mens.  Door het gedrag van uw werknemers eens onder de loop te leggen in combinatie met paarden komen zwakke en misschien wel gevoelige elementen naar boven die normaal niet ter sprake komen. Op deze manier worden leiderschapsstijlen of het gedrag naar de klant op een speelse wijze getoetst en getraind. Als afwisseling kunnen we ook een workshop geven zonder paarden over social media.

Het is mogelijk om op pad te gaan met onze huifkar met een paard of tractor ervoor. We kunnen dan ergens heen rijden maar we kunnen onderweg ook een leuke puzzeltocht doen of lunchen in het bos.

Wij zijn een manege met meer dan 50 paarden en beschikken over twee binnenrijbanen en een buitenrijbaan. We hebben ook een kantine, bar en vergaderruimte met beamer waar u gebruik van kunt maken. Misschien wilt u graag uw jaarcijfers presenteren of zelf een workshop aanbieden.

U merkt wel dat we erg veel mogelijkheden bieden en dat u zelf grote inspraak heeft. Wij zijn van mening dat uw wensen centraal moeten staan en dat deze dag geheel moet passen bij uw bedrijf en uw medewerkers.

Een mogelijke opzet van de dag ziet er als volgt uit:

  • Beginnen met koffie/thee en een gebakje
  • Workshop social media zonder paarden
  • Uitleg nieuwe software binnen bedrijf
  • Lunch met praatje van de directeur
  • Paardrijden in groepen
  • Afsluiting in de bar

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Wij kijken er naar uit om met u te sparren over ideeën om er een geslaagde dag van te maken.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Bedrijven die u voor gingen:

Tandarts praktijk HAN Vrijgezellenfeest met collega's
Out & Adventure CWZ De Hagert

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij