Fokken en verkoop paarden en pony’s

Fokken

Bij de Prinsenbankhoeve fokken we veulens en jonge paarden van onszelf en van derden. Er zijn al verschillende paarden gefokt en opgegroeid bij ons op het bedrijf. Sommige van deze eigen gefokte veulens en jonge paarden/pony’s zijn verkocht. Andere zie je nog steeds in de (manege)lessen. Zo is onze fries Ilske van onze oude fries Roel, Victoria de moeder van April, Pino de moeder van Domino en Moos de moeder van Jesse.
Momenteel hebben we ook drie nieuwe mini paardjes aangekocht. Deze mini paardjes leiden we gezond en veilig op. Dierenwelzijn staat bij ons hoog ik het vaandel.

Wilt u ook een paard of pony fokken? Neem contact op voor meer informatie.

Paarden en pony’s te koop

Regelmatig worden er bij de Prinsenbankhoeve paarden en pony’s opgeleid. Soms gaat het om het opleiden van een eigen gefokt paard en soms om het opleiden van een paard of pony van iemand anders. De Prinsenbankhoeve heeft regelmatig pony’s of paarden te koop. Natuurlijk kunnen we u ook helpen met het zoeken naar een nieuw paard. We zetten samen met u uw wensen op rijtje zodat we een geschikte pony of een geschikt paard vinden. De begeleiding tijden het aankooptraject, het eventueel zadelmak maken of verder trainen, wij helpen u graag verder. U mag uw paard of pony natuurlijk ook bij ons stallen als u zou willen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of bellen naar: 024-6454742

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij