Een gezellige manege

Manege de Prinsenbankhoeve is een gezellige manege waarbij enthousiasme een belangrijke rol speelt. Het gemotiveerde team, bestaande uit medewerkers en vrijwilligers zorgen voor de gezelligheid. De personeelsleden hebben allemaal hun ervaring in de paardensport en enkele zijn nog altijd actief op wedstrijden.

Met een aanbod van rond de 55 paarden en pony's is er altijd een geschikt paard of pony voor al onze ruiters. Voor beginnende kinderen hebben wij brave pony's maar voor de gevorderde ruiter hebben we ook wat meer uitdaging. Onze oude en ervaren pony's leren de beginnende ruiters de kneepjes van het vak, terwijl onze gevorderde ruiters mogen proberen om onze talentvolle en jonge paarden iets te leren in de lessen. Ook zijn er voldoende paarden voor volwassenen. Alle paarden zijn gestald in onze ruime accommodatie. Bij de bouw en ontwikkeling van de accommodatie is uiteraard rekening gehouden met paardenwelzijn en duurzaamheid.

De accommodatie ligt vlakbij de snelweg in Wijchen zodat deze makkelijk te bereiken is. Naast de manege is er op het bedrijf ook een huisdierencentrum gevestigd

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of kunt u het contactformulier invullen.

Manege Prinsenbankhoeve in regio Nijmegen, hier te zien met een prachtig speels veulentje.

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij